IN ROOSENDAAL IS HET EEN STUK RUSTIGER GEWORDEN.

Politie en gemeente waren de afgelopen dagen in Roosendaal paraat en duidelijk zichtbaar aanwezig. Ook zaterdagavond en nacht troffen we een rustig beeld aan. Afgezien van enkele meldingen waren er geen ongeregeldheden meer. Omdat groepen jongeren vanaf vorige weekend in de avond- en nachtelijke uren zwaar vuurwerk afstaken en brandjes stichtten, werd een scala aan maatregelen genomen.
(1/3)
Welke ons in staat stelden om zichtbaar en doeltreffend op te kunnen treden. Naast deze regels is vermoedelijk in de Roosendaalse samenleving in het algemeen en bij de veroorzakers in het bijzonder een gezamenlijk besef ontstaan, dat de ongeregeldheden buiten proporties waren. Het illegale vuurwerk en andere brandbare materialen waren zeer gevaarlijk en intimiderend naar de wijkbewoners.
(2/3)
Iedereen kan van ons verwachten dat we zeker de komende dagen nog zeer alert en zichtbaar aanwezig zijn. We hopen hierbij dat het rustig blijft. Nieuwe meldingen over illegaal vuurwerk en opslagplaatsen van andere brandbare spullen kunnen bij ons gemeld worden.
Bron: politieteam Roosendaal.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…