INTERNATIONALE CYCLECROSS RUCPHEN GAAT IN 2021 NIET DOOR.

Het bestuur van de Stichting Wielerpromotion Rucphen heeft met pijn in het hart moeten besluiten dat het organiseren van de internationale Cyclocross deze winter niet meer haalbaar is. De cross die aanvankelijk gepland stond op 17 januari en die al uitgesteld was tot 3 februari, kan helaas op die dag ook geen doorgang vinden.

(1/3)
Doordat de landelijke lockdown is verlengd tot 9 februari en de daarop afgestemde regelgeving dus ook niet eerder dan 9 februari zal worden verruimd, is het organiseren van deze wedstrijd binnen de Tijdelijke Wet Maatregelen COVID-19 niet mogelijk. Dit ondanks dat de voorbereidingen van de cross al in een vergevorderd stadium zijn en ook de aanleg van het parcours al nagenoeg gereed is, De organisatie heeft met steun van KNWU, NOC/NSF, sponsoren. (2/3)
Veel vrijwilligers en de gemeente Rucphen er alles aan gedaan om de wedstrijd doorgang te kunnen laten vinden. Helaas is dat dus op korte termijn niet mogelijk. De organisatie had al eerder voor zichzelf als uiterste datum 3 februari gesteld. Dus nu die datum niet kan houdt het op.
Het bestuur is iedereen erg dankbaar voor de getoonde steun wat toch ook weer veel vertrouwen geeft voor de toekomst.
Bron: cyclocrossrucphen.nl (3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…