INTERVIEW JANNY LOCK.

Remko Vermunt interviewt Janny Lock, die haar zoon Joseph Oubelkas 400 brieven heeft geschreven tijdens zijn onterechte gevangenschap in verschillende Marokkaanse gevangenissen. Janny Lock vertelt haar indrukwekkende verhaal op zondag 22 november. Belangstellenden kunnen dit van 14:00 tot 16:00 online volgen of bijwonen in Bibliotheek Roosendaal. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.
(1/3)
Als ouder moet je er niet aan denken, dat je kind geheel ten onrechte in een buitenlandse gevangenis terecht komt onder zeer barre en soms zeer gevaarlijke omstandigheden. Een ware nachtmerrie voor ouders! Het overkwam Janny. Voel je je machteloos en uit het veld geslagen of ga je de strijd aan en stel je alles in het werk om jouw kind door zo’n moeilijke periode heen te slepen, tijdens, maar zeker ook na de vrijlating van haar zoon Joseph.
(2/3)
Janny ging de strijd aan! Bellen, mailen of appen was onmogelijk. Daarom bleef er maar een mogelijkheid over: brieven schrijven. Ze schreef 400 eerlijke, open brieven over wat haar bezighield. De brieven waren een belangrijke mentale steun voor haar zoon en zichzelf om overeind te blijven. De toegang is gratis. Aanmelden is verplicht via www.bibliotheekwb.nl

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Frans Bauer - Vergeet Nu Maar Al Je Zorgen

Laden...

Laden

Laden…