ITALIAANSE ZOETE AARDAPPELSOEP.

Ingrediënten: 500 gram zoete aardappelen, 1ui, 1 teentje knoflook, 1 rode peper, 1 theelepeltijm, 1 theelepel rozemarijn, 2 theelepels basilicum, 500 ml. bouillon, 200ml. kokosmelk, olijfolie.
Bereidingswijze: Schil de zoete aardappelen en snijd ze in blokjes. Snipper de ui. Snijd de knoflook en rode peper fijn. Giet een scheutje olijfolie in een pan en bak hierin de ui, knoflook en rode peper.
(1/2)
Voeg na drie minuten de zoete aardappel, bouillon en kruiden toe. Kook de soep ongeveer 15 minuten, totdat de zoete aardappel zacht is. Pureer de soep met een staafmixer en voeg de kokosmelk toe. Warm de soep hierna nog even op.

DIT GERECHT IS VOOR TWEE PERSONEN.

EET SMAKELIJK. (2/2)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

donderdag 24 april 2025

Last on air:
18:57 Commercial with Martens Tweewielers (00:29)
18:58 Commercial with Mel en Den (00:28)
18:59 Radio Rucphen with Tijdsein Radio Rucphen 2023 (00:05)

Now on air:

with

Next on air:
19:02 J-Jingle with Uuropener goedeavond altijd nieuws altijd muziek (00:12)
19:02 Jack Van Oers with Vroegerbeter1 (02:38)
19:04 Louis Prima with Medley: Angelina / Zooma Zooma (04:13)

Laden...

Laden

Laden…