JAARVERGADERING KBO SPRUNDEL.

Vanwege de corona crisis werd de jaarvergadering van KBO Sprundel, afgelopen vrijdag gehouden. Ondanks de corona perikelen waren toch 40 leden aanwezig in De Trapkes. Unaniem werden Cees Evers (voorzitter), Ria Konings (secretaris) en Ad van Loon (lid) in het bestuur gekozen. Jack de Bont en Kees van den Broek waren aftredend en niet herkiesbaar.

(1/3)
Martha Roks, jarenlang actief als bestuurslid en verantwoordelijk voor de zomeractiviteiten en reizen, stopt ook met haar activiteiten. Vanwege een verkoudheid was ze niet aanwezig, maar haar man Toon was er wel en kreeg de bloemen voor Martha mee naar huis. Cees van Oorschot was interim-voorzitter en gaf de voorzittershamer over aan Cees Evers, maar blijft actief als bestuurslid.

(2/3)
De nieuwe voorzitter zette zijn voorganger en roemde hem als een gedreven voorzitter. De jaarvergadering beloonde hem met een warm applaus. Evers zei na zijn uitverkiezing: Trots te zijn om onderdeel te kunnen uitmaken van de KBO Sprundel en sprak de hoop uit op een goede samenwerking en dat iedereen maar gezond mag blijven!” Waarna iedereen huiswaarts keerde.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…