KABELJAUW MET MOSTERD SOJASAUS EN TOMATEN.

Ingrediënten: twee kabeljauwfilets, vier tomaten, zwarte peper, drie eetlepels mosterd, drie eetlepels sojasaus, twee eetlepels olijfolie.
Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de tomaten in fijne plakjes en haal het harde witte gedeelte eraf. Leg twee hoopjes tomatenschijfjes naast elkaar in een ovenschaal en kruid deze met zwarte peper.

(1/2)
Meng de mosterd met de sojasaus en olijfolie. Giet een paar lepels van de saus over de tomaten. Leg de kabeljauwfilets op de tomaten en lepel er de rest van de saus over. Zet de ovenschaal 20 minuten in de oven.

EET SMAKELIJK

DIT GERECHT IS VOOR 4 PERSONEN.

(2/2)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

NOS - Nieuws -- %d

Laden...

Laden

Laden…