KALKOENTOURNEDOS MET APPEL EN GEMBERSAUS.

Ingrediƫnten: 4 kalkoentournedos, 25 gram boter of olijfolie, 1 appel, 4 gemberbolletjes, 3 eetlepels gembersiroop, 1 bekertje slagroom, bieslook, kerriepoeder, zout, peper. Bereidingswijze: Wrijf 4 kalkoentournedos in met zout, peper en kerriepoeder. Verhit de boter of olijfolie in een koekenpan en bak de kalkoentournedos in 8 minuten bruin en gaar. Schil intussen de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in 4 mooie plakken. Snipper de gemberbolletjes fijn. (1/3)
Leg de tournedos op een warme schaal en houd ze onder aluminiumfolie op temperatuur. Bak de appelplakken in 2 minuten bruin in het bakvet. Leg de appelplakken op de kalkoentournedos. Roer de gesnipperde gember, de gembersiroop en het bekertje slagroom door het bakvet. Roer de aanbaksels los. Kook de saus op hoog vuur totdat deze goed van dikte is. Breng de saus op smaak met zout en peper.
(2/3)
Leg de tournedos op warme borden en schenk er een beetje saus langs. Garneer met sprietjes bieslook.
Lekker met rijst en gesmoorde prei.

DIT GERECHT IS VOOE 4 PERSONEN.

EET SMAKELIJK

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Wesley Broens - Wie Me Vindt Mag Me Houden

Laden...

Laden

Laden…