KEUKENHOF PLANT BLOEMBOLLEN IN BATAVIA STAD.

Gisteren is een samenwerking gestart tussen Keukenhof en Batavia Stad Fashion Outlet. Keukenhof heeft bloembollen geplant op een belangrijke plek in het centre waardoor bezoekers in het voorjaar kunnen genieten van de mooiste tulpen. Op deze manier laat Batavia Stad Fashion Outlet haar bezoekers kennismaken met Keukenhof, het mooiste lentepark ter wereld.

(1/3)
Keukenhof is enthousiast over deze samenwerking: Keukenhof kon in 2020 niet open voor bezoekers en we kijken uit naar het seizoen van 2021. De 7 miljoen bloembollen zijn inmiddels geplant en over 100 dagen opent Keukenhof haar deuren. In de lente laten we het park graag weer aan bezoekers zien. Vanwege de reis beperkingen verwachten we vooral bezoekers uit Nederland, Duitsland en België.
(2/3)
Keukenhof is dé plek om in de lente te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen. Het mooiste lentepark ter wereld biedt een bijzondere geur- en kleurbeleving, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows en verrassende inspiratietuinen. Keukenhof is een uniek decor met bloemen en is een uitje voor het hele gezin en is in 2021 geopend van 20 maart tot en met 9 mei van 08.00 uur tot 19.30 uur.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…