Laatste Koffiepauze Met Ria op woensdag 2 februari 2022

Woensdag 2 februari hoor je de 225e en allerlaatste Koffiepauze met Ria op je lokale radio.

Natuurlijk ga ik hier een zo mooi mogelijke uitzending voor jullie van maken. En waarmee kan ik anders starten dan met John Miles zijn “Music (was my first love)”. Daarna komen verschillende muziekstijlen aan bod zoals jullie van mij gewend zijn. Voor De Wannebiezz “Schijnt de zon” er komt Country van o.a. Josh Turner en Dwight Yoakam. Ook muziek van Elvis en Lou Rawls ga je horen.

Het Franstalige lied komt zeer zeker aan bod met Joe Dassin, Jacques Brel, François Valéry en Art Sullivan. Ook naar verschillende Hollandse artiesten ga je luisteren zoals Corry Konings, Boudewijn de Groot en Rob de Nijs. Dave Brubeck speelt aan het eind van het eerste uur zijn “Take five”, op speciaal verzoek. Voor het tweede uur komt Mr. Bongo langs met een zomermix van “The Soul Limbo”. Waarna we zeer zeker in de stemming zijn voor nog meer mooie muziek. Willeke en André zijn “Vrienden voor altijd” en Bobby Setter Band heeft een “Fats Domino medley” voor ons. Twee van mijn favoriete crooners ga je horen, maar ook muziek uit Vlaanderen.

We hebben een mooie boekbespreking met o.a. columns over geluk, van Mary van Duuren.

En dan is er ook weer een filmbespreking waarin je hoort over de nieuwste films die er in de bioscopen te zien zijn. Tegen het einde van het programma is er nog een telefonische verrassing, waarna de Buffoons er een eind aan maken met “It’s the end”.

Ik hoop dat je veel zin hebt in deze toffe uitzending. Dus kom erbij en stem woensdagochtend om 9.00 uur af op Rucphen RTV en drink voor de laatste keer een kopje koffie met Ria.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

woensdag 24 juli 2024

Last on air:
10:06 J-Jingle with Uuropener goedemorgen altijd nieuws altijd muziek (00:12)
10:20 Dijk with Ik Kan Het Niet Alleen (03:54)
10:31 Blof with Alles Is Liefde (03:26)

Now on air:

with

Next on air:
10:34 Freddy Breck with Rote Rosen (02:45)
10:37 Jannes with Zeg Het Mij Nog Maar 'N Keer (03:09)
10:40 J-Jingle with Sweeper radio Rucphen doorstart 2 (00:02)

Laden...

Laden

Laden…