Koffiepauze met Ria van woensdag 19 januari 2022

Woensdag 19 januari is er een nieuwe Koffiepauze met Ria op je lokale radio.

“Baby i’m burnin’, ” zingt de jarige Dolly Parton voor ons, waarna Micke Muster het heeft over “Promised land”. De O’ Jays pakken” hierna de “Love train”. Op speciaal verzoek gaan we luisteren naar Ramses Shaffy, en dan is drie beslist niet teveel. Elvis Presley vertolkt een prachtige gospel voor ons en Françoise Hardy vindt het tijd voor de liefde in “Le temps de l’amour”. Van Morrison geeft haar dan een “Spanish rose”, waarna we onze dansschoenen aantrekken voor de “Jive Connie jive” mix van Connie Francis. Tijdens de boekbespreking wordt er een thriller, een roman maar ook een humoristisch prentenboek besproken, waarna we bij de klok van 10 uur komen en luisteren naar de klanken van Anton Karas en zijn “Harry Lime theme”. Met verse koffie gaan we Latin met Nat King Cole en “Ay cosita Linda”.

We luisteren naar Danny Vera met “Pressure makes diamonds”, en Enrico Macias wil niet dat iemand een kind pijn doet in “Malheur à celui qui blesse un enfant”. Het is de geboortedag van Phil Everly en zij zingen voor ons 2 nummers uit de vijftiger jaren. Dan komt de nieuwste plaat van Frank Verkooyen, en daarna een oudje van de “Classics Wind of an eagle”.

Om niet alles te verklappen houdt ik de rest als verrassing, en dat wil je vast niet missen. Dus kom erbij en stem woensdag rond 9 uur af op Rucphen RTV en drink gezellig een kopje koffie met Ria.

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print
Share on email
Email

Nu op de radio:

Pertijs, Richard - Lekker2

Laden...

Laden

Laden…