Koninklijke onderscheiding voor Martha Heeren – Goossenarts.

ST. WILLEBRORD – Burgemeester Marjolein van der Meer Mohr reikt dinsdag 6 november werd een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. Ontvanger is mevrouw Martha Heeren-Goossenaerts uit St. Willebrord. Zij werd benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding werd uitgereikt in woon- en zorgcentrum Heidestede.

Mevrouw Heeren-Goossenaerts heeft zich bij verschillende organisaties op bijzondere wijze verdienstelijk gemaakt voor haar medemens. Zo verricht zij reeds sinds 1997 gedurende verschillende dagdelen per week vrijwilligerswerk bij Woon- en zorgcentrum Heidestede in St. Willebrord. Zij ondersteunt de activiteitenbegeleidsters bij de reguliere activiteiten zoals de kookgroep, de houtgroep, bingo middagen e.d. Daarnaast is ze ook altijd aanwezig bij uitstapjes, playbackshows, de kerstmarkt e.d.

Naast het vele vrijwilligerswerk voor het Woon- en Zorgcentrum, assisteert ze ook bij de activiteiten van Stichting de Zonnebloem, afdeling St. Willebrord en bij de lokale afdeling van het Rode Kruis. Hierbij moet worden gedacht aan dagtochtjes, een vakantieweek, activiteiten om de financiering van dit alles rond te krijgen.

Mevrouw Heeren-Goossenaerts is iemand op wie altijd een beroep kan worden gedaan. En nimmer tevergeefs.

Fotografie: Dzonpiek.nl voor TV Krant West Brabant

Het bericht Koninklijke onderscheiding voor Martha Heeren – Goossenarts. verscheen eerst op TV Krant West Brabant.

Source: TV Krant 2017

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…