LEESOFFENSIEF BRABANT.

Alle kinderen verdienen een goede start, beter kunnen lezen biedt betere kansen in hun verdere leven. Plezier in lezen draagt daaraan bij. Uit recente cijfers blijkt dat de leesvaardigheid van Nederlandse kinderen achteruit holt. Dit heeft grote gevolgen voor de positie van Nederland als kenniseconomie.

(1/3)
Op woensdag 25 november organiseerde Bibliotheek West-Brabant het webinar Lees! Ruim 70 enthousiaste deelnemers, directeuren, leescoƶrdinatoren en taalspecialisten van basisscholen, bieb en taal- en jeugdspecialisten van gemeenten uit West-Brabant, luisterden naar spreker Martijn Hensgens. En deelden ervaringen en ideeƫn met elkaar over lezen en het leesonderwijs.

(2/3)
Lees offensief Brabant bibliotheken en onderwijs werken hierin samen om nadrukkelijke aandacht te vestigen op de leesvaardigheid van kinderen. Zij willen gezamenlijk bereiken dat alle Brabantse kinderen met een goede woordenschat, leesvaardigheid en motivatie aan het primaire onderwijs beginnen Op 31 maart 2021 staat het symposium Lees! Een andere kijk op leesonderwijs gepland voor betrokkenen en geĆÆnteresseerden. (3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…