LET OP: GGD VACCINEERT GÉÉN OUDEREN AAN HUIS.

De GGD ontvangt berichten dat ouderen in Noord-Brabant worden gebeld door mensen die zich voordoen als werknemers van de GGD. Deze mensen willen een afspraak maken voor een coronavaccinatie bij de mensen aan huis. Ook horen wij dat er mogelijk iemand langs de deuren gaat die tegen betaling een vaccinatie aanbiedt. Let op want dit is een vorm van OPLICHTING.

(1/3)
De GGD neemt geen contact op met ouderen over het vaccineren en komt ook niet bij mensen thuis om te vaccineren. GGD West-Brabant heeft de huisartsen in de regio inmiddels op de hoogte gesteld om extra alert te zijn op deze praktijken. Ouderen vanaf 85 jaar ontvangen deze week een uitnodiging voor de coronavaccinatie. Huisartsen nemen persoonlijk contact op met de 90-plussers in hun praktijk.
(2/3)
Mensen in de leeftijd van 85 tot 90 jaar krijgen een uitnodiging per post van het RIVM. Mobiele ouderen moeten zelf bellen met een landelijk nummer om een afspraak te maken. Zij worden gevaccineerd op een van de vaccinatielocaties van GGD West-Brabant. Niet-mobiele ouderen worden door de huisarts gevaccineerd zodra dit kan. Vaccinatie door de GGD is altijd gratis!

Bron: GGD West-Brabant.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…