LIONS CLUB ETTEN-LEUR MAAKT DROMEN WAAR.

De feestdagen staan weer voor de deur. In een jaar wat gekenmerkt wordt door maatregelen waardoor persoonlijk contact soms moeilijker is en zich situaties voor doen die voorheen niet denkbaar waren, wil Lions Club Etten-Leur graag iets doen voor een ander. Daarom organiseren zij de Wensboomactie. Doe een wens voor iemand die u dierbaar is. Hang de wens in de kerstboom die vanaf 7 december in de bibliotheek van Nieuwe Nobelaer staat.
(1/3)
De wensboom van Lions Club Etten-Leur is een waar fenomeen. Vijftien jaar lang stond de boom in het Winkelhart Etten-Leur. Om extra drukte in het winkelcentrum te voorkomen en om de toeloop naar de boom volledig coronaproof te laten verlopen is ervoor gekozen de boom dit jaar vanaf maandag 7 december in de bibliotheek van Nieuwe Nobelaer te plaatsen.

(2/3)
Bij Nieuwe Nobelaer is een Ik doe een wens voor een ander mens formulier te verkrijgen. Hierop kan een beschrijving ingevuld worden van de wens die men graag vervuld ziet. Één deel van het formulier in de boom gehangen en een tweede deel in de box gedaan. Die bij de boom staat. In januari worden alle wensen door Lions Club beoordeeld. Alle aanvragers ontvangen hierna bericht, of hun wens vervuld kan worden.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…