LIONSCLUB DONEERT BOEKEN SCHOOLBIBLIOTHEKEN.

Voor de kerstvakantie heeft Lionsclub Etten-Leur e.o. de vier schoolbibliotheken in Etten-Leur verblijd met een donatie in de vorm van boeken van Uitgeverij Lemniscaat. De schoolbibliotheken mogen elk een veertigtal boeken in ontvangst nemen. De actie is mogelijk door een samenwerking van Lionsclub Etten-Leur, Stichting Geef om Elkaar Nederland, Uitgeverij Lemniscaat en Nieuwe Nobelaer.
(1/3)
Leerlingen en leerkrachten van de diverse scholen zijn erg blij met de donatie.
Met de Bibliotheek op School slaan het onderwijs in Etten-Leur en Nieuwe Nobelaer Bibliotheek de handen ineen. Op deze manier is er voor leerlingen dagelijks aandacht voor leesplezier en mediawijsheid op school én thuis. Etten-Leur heeft een schoolbibliotheek bij school De Pijler, Het Voortouw, De Hasselbraam en Sonate.
(2/3)
Er is bij de scholen aandacht voor vrij lezen, voorlezen en praten over boeken. Ook zijn er activiteiten rondom leesbevordering, thuis lezen, en mediawijsheid. De scholen investeren elk jaar in nieuwe boeken zodat de collectie up-to-date blijft. Dit is belangrijk zodat leerlingen een relevante en ruime keuze aan boeken hebben. De donatie van Lionsclub Etten-Leur draagt hieraan bij, daar zijn we erg blij mee.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…