MARIE AUGUSTIJN BIJ DE SENIORENEXPRESS

Donderdagochtend 1 december was Marie Augustijn te gast bij de Senioren Express. Marie is een bekend persoon als het om mantelzorg gaat want zij is officieel Mantelzorgmakelaar van de Stichting Groenhuysen. Vaak komt ze bij de Senioren Express vertellen over de activiteiten die worden georganiseerd zoals bewegen op 6 december in de Lanteern in St. Willebrord, dan zijn daar om 13.30 uur oefeningen speciaal voor mantelzorgers door Marcel van Simply Balance.
Daarop aansluitend vertelde de altijd goed gehumeurde Marie dat op 20 december een kerstkoffietafel wordt gehouden ook samen met mantelzorgers. Dit begint om 13.00 uur in de Trapkes in Sprundel.
Marie maakte de mantelzorgers er nog even op attent dat tot 31 december een aanvraag voor de waardering voor mantelzorgers kan worden gedaan. Ze vertelde dat de mensen die zo’n waardering al hebben gekregen er op moeten letten dat ze dit bedrag tijdig moeten besteden.
Verder vertelde de goedlachse Marie nog dat het elke dinsdag open inloop is in het gezondheidscentrum van 14.00 tot 16.30 uur, waar u ook terecht kunt voor een praatje of voor informatie betreffende mantelzorg.

Foto’s: Ad Nouws

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…