Meld je aan als vrijwilliger bij Bibliotheek VANnU

Hou jij van aanpakken en sta je graag bezoekers te woord? Word dan vrijwilliger bij BibliotheekVANnU.

Bibliotheek VANnU is voor de vestigingen in de gemeenten Rijsbergen, Rucphen en Zevenbergen op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om het visitekaartje te worden van deze huiskamer en naast het opruimen van materialen ook als gastvrouw/gastheer op te kunnen treden. Bibliotheek VANnU is voor veel klanten een huiskamer van de gemeente. Iedereen vindt het fijn om er een boek te zoeken, iemand te ontmoeten of om er te studeren en iets te leren.

Wat doet een vrijwilliger bij Bibliotheek VANnU?
Een vrijwilliger is een gastheer/gastvrouw. Deze zorgt ervoor dat een bezoek een prettige ervaring is voor de klant. De vrijwilliger helpt hen bijvoorbeeld met het sorteren en opruimen van teruggebrachte materialen. Daarnaast houdt een vrijwilliger de tijdschriften bij en zorgt deze ervoor dat de bibliotheek er opgeruimd en aantrekkelijk uit ziet. Hij of zij verwijst klanten door naar de centrale bibliotheek bij inhoudelijke vragen. Verder verleent de vrijwilliger ondersteuning bij te organiseren activiteiten. Een vrijwilliger ontvangt groepen en kan aanwezig zijn bij een cursus of workshop of assisteren bij een activiteit, hetzij voor volwassenen hetzij voor kinderen. Denk hierbij aan activiteiten voor de Kinderboekenweek of een ander thema.

Gratis bibliotheekabonnement
Vrijwilligers van VANnU krijgen een gratis bibliotheekabonnement. Uiteraard maken bibliotheekmedewerkers de vrijwilligers wegwijs in de taken. Verder worden zij op de hoogte gehouden van relevante ontwikkelingen binnen de bibliotheek.

Lees meer op de website
https://www.bibliotheekvannu.nl/nieuws-en-agenda/vacatures-vrijwilligerswerk/vrijwilliger-bibliotheek-meerdere%20vestigingen.html

Heb je affiniteit met de bibliotheek, ben je klantgericht, computervaardig en communicatief vaardig? Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan.

Aanmelden
Stuur een mail naar Dominique Vissers: d.vissers@bibliotheekvannu.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…