Echtpaar Dekkers – de Jong 60 jaar getrouwd

ST. WILLEBRORD – Op dinsdag 30 oktober 2018 ging de burgemeester op bezoek bij echtpaar Dekkers – de Jong uit St. Willebrord, Vorige week was het stel 60 jaar getrouwd. Toen kon het niet gevierd worden in verband met een oogoperatie van meneer. Meneer en mevrouw wonen ongeveer een jaar in een zelfstandig appartement bij Heidestede. Daarvoor hebben ze bijna hun hele huwelijk in de Nachtegaalstaat gewoond.

Meneer en mevrouw proberen nog veel zelf te doen in de huishouding maar krijgen wel hulp waar nodig. Over vroeger vertellen beiden graag. Meneer heeft vele baantjes gehad en heeft tot zijn tachtigste met veel plezier gewerkt bij een boomkwekerij. Aan stoppen wilde hij niet denken, totdat de vermoeidheid toch wel toenam. Mevrouw werkte ook vanaf het huwelijk en van vrije tijd was niet veel sprake.

Hun grote passie was altijd met hun schoonzoon mee op wielerkoers. In de jaren tachtig kocht het stel zelfs een camper om zo met hun schoonzoon mee op pad te kunnen. Met die camper gingen ze ook weleens op vakantie bij familie in Duitsland.

Tijdens het bezoek van de burgemeester ontving het stel ook de managers van Heidestede. Onder het genot van koffie met gebak werden er nog gezellig herinneringen opgehaald.

Het bericht Meneer en mevrouw Dekkers – de Jong 60 jaar getrouwd. verscheen eerst op TV Krant West Brabant.

Source: TV Krant 2018

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Frank Verkooyen - Voor Elke Traan

Laden...

Laden

Laden…