Echtpaar Oostvogels – Chantrel zestig jaar getrouwd

SPRUNDEL – Maandag 24 september vierde het echtpaar Oostvogels – Chantrel zijn 60-jarige bruiloft. Het feest werd gehouden in een feestzaal aan de Sint Janstraat in hun woonplaats Sprundel. Het werd een feestelijke bijeenkomst met familie en vrienden. Ook de burgemeester bracht een bezoek. Zij overhandigde het bruidspaar namens de gemeente een grote bos bloemen.

Meneer Oostvogels komt oorspronkelijk uit Etten. Hij is afkomstig uit een gezin van vijf kinderen. Zijn echtgenote komt uit Leur. Ze was er één van zeventien kinderen. Het stel leerde elkaar kennen na een bezoek aan het circus in Breda.

Na vier jaar verkering trouwden ze. Ze verhuisden naar Sprundel en kregen twee dochters en vier kleinzoons. Ze zijn nu ook trotse overgrootouders van een mooie achterkleindochter, die op het feest de show stal.

Meneer heeft dertig jaar bij de Boerenbond in Etten-Leur gewerkt en ook nog een periode in de bouw. Als hobby hield hij jarenlang duiven. Samen wandelen ze graag. Meneer fietst elke avond na het eten twintig kilometer. Ook samen fietsen ze veel. De twee wonen zelfstandig en doen nog alles zelf. Mevrouw houdt de grote tuin zelf bij en geniet daar nog steeds erg van.

Bijdrage en foto: Ineke Janse-Jonker

Het bericht Meneer en mevrouw Oostvogels – Chantrel 60 jaar getrouwd verscheen eerst op TV Krant West Brabant.

Source: TV Krant 2018

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…