MENING GEVEN OVER MANIER TOEWIJZEN HUURWONINGEN.

RUCPHEN – Thuisvester biedt al een aantal jaar de huurwoningen die in de gemeente Rucphen vrijkomen aan via Klik voor Wonen. Onlangs heeft gemeente Rucphen een huisvestings verordening aangenomen. Hierdoor krijgen woningzoekenden die de afgelopen tien jaar ten minste zes jaar aaneengesloten ingeschreven hebben gestaan in de gemeente Rucphen in 2021 voorrang op een deel van de huurwoningen.
(1/3)
Alle ingeschreven woningzoekenden uit de gemeente Rucphen ontvangen hiervoor begin december een email van KWH met het verzoek een vragenlijst in te vullen. Deze enquête moet een indicatie geven van waar de knelpunten zitten bij het vinden van een huurwoning, Om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen, is het van belang dat zoveel mogelijk mensen de enquête invullen.

(2/3)
Om hier goed op in te kunnen spelen willen Huurdersvereniging Rucphen en Thuisvester graag van de woningzoekenden in de gemeente Rucphen weten wat hun woonwensen zijn en hoe ze Klik voor Wonen ervaren. KWH gaat dit onderzoek in december voor hun uitvoeren. De huurdersvereniging, de gemeente en Thuisvester roepen daarom alle woningzoekenden uit de gemeente Rucphen op hieraan mee te werken.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

David Dundas - Jeans On

Laden...

Laden

Laden…