MuziekMix 2.0 even uit de ether, daarna is het een vierwekelijks radioprogramma

Zoals ik tijdens de radio uitzendingen van MuziekMix 2.0 de laatste tijd al vaker heb gezegd, heb ik het in mijn leven naast het radio maken ook behoorlijk druk. Hierdoor heb ik besloten om er even tussenuit te gaan en de zon op te zoeken!

Dit betekent dat ik de komende weken geen radio maak en mijn uitzendingen vanaf 12 juni weer doorgaan! Echter wel met een kleine verandering want in plaats van dat ik één keer in de twee weken radio ga maken, moet ik helaas toch echt een stapje terug doen. MuziekMix 2.0 wordt een 4-wekelijks radioprogramma.

Ik hoop dat ik jullie 12 juni weer aan de andere kant van de radio mag gaan begroeten! Tot dan!

Youri Rasenberg
DJ MuziekMix 2.0

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…