NATUUR EN LANDSCHAPSTUIN RUCPHENSE HEEMTUIN.

Om Corona buiten onze Heemtuin te blijven houden ontsmetten we dagelijks alle deurknoppen en de wc-bril aan het begin van de dag. Een ieder die de Heemtuin bezoekt kan zijn/haar handen ontsmetten bij de entree. Het invalidentoilet wordt alleen op verzoek geopend. Het dragen van een mondkapje wordt door ons (nog) niet verplicht gesteld en worden er geen dranken aan bezoekers verkocht.
(1/3)
Woensdagsluiting. Vanaf 1 november tot medio maart 2021 zal de Heemtuin, evenals voorgaande jaren, op de woensdagen gesloten zijn.
Geen nieuwjaarsbijeenkomst. Als gevolg van de Corona kunnen wij vermoedelijk geen nieuwjaarsbijeenkomst kunnen organiseren. Stagiaires. Vanaf 28 september t/m 18 december 2020 zijn Shenna Tolhuisen uit Hoeven en Tijmen Dons uit Hoogerheide aanwezig. (2/3)
Mutaties vrijwilligers. Sinds half september is Hanny van de Reijt uit Rucphen als gastvrouw actief in onze tuin. Wij wensen haar veel succes en plezier. Helaas hebben we (voorlopig) afscheid moeten nemen van Hanneke Lazeroms en Linda van Mil heeft definitief besloten om privé-redenen te stoppen als gastvrouw. Wij danken Hanneke en Linda voor hun inzet in de afgelopen periode.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Mai Tai - Female Intuition

Laden...

Laden

Laden…