NIEUWE DIRECTEUR MARCEL KORVING.

We herbergen een schat aan informatie en willen die online nog beter vindbaar maken. De klusser die een bouwtekening van zijn huis nodig heeft, de stamboomonderzoeker die meer wil weten over zijn verre voorouders en de ambtenaar die op zoek is naar een raadsbesluit: onder leiding van de nieuwe directeur Marcel Korving (39) zet het West-Brabants Archief nadrukkelijk in op het nog sneller en eenvoudiger helpen van al deze mensen. (1/3)
Door steeds meer informatie via onze website aan te bieden, vermijden we onnodige procedures en bezoeken aan onze studiezaal. Vergeet die vele honderden meters aan bruine archiefdozen en breng eens een bezoekje aan onze website,” steekt Marcel Korving direct van wal. “Je zult dan al snel zien dat we veel meer doen dan alleen zorgvuldig die papieren archieven bewaren.

(2/3)
Binnen een handomdraai kun je per mail een bouwdossier van je huis ontvangen, in onze beeldbank blader je door een prachtige collectie van ruim 120.000 West-Brabantse foto’s en zelfs papieren archieven kun je op aanvraag kosteloos digitaal per mail laten bezorgen.”
Voor meer informatie, zie www.westbrabantsarchief.nl of volg het West-Brabants Archief op Twitter, Facebook en LinkedIn.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…