NIEUWE NOBELAER ONTVANGT KICKSTART CULTUURFONDS.

Cultuurcentrum Nieuwe Nobelaer krijgt van het Kickstart Cultuurfonds eenmalige subsidie voor het coronaproof maken van het cultuurcentrum en het herinrichten van het Evenementenplein als extra zaal, om zo veel mogelijk Etten-Leurenaren op een veilige manier te kunnen laten genieten van theater, bibliotheek en (kunst)educatie. De subsidie moet worden gebruikt voor het herinrichten van het Evenementenplein.
(1/3)
Dit is één van de voorwaarden die gelden om aanspraak te kunnen maken op de eenmalige financiële bijdrage. Het plein wordt door het plaatsen van akoestische doeken, heaters, comfortabel meubilair en professioneel licht en geluid een ruime zaal voor maximaal 100 bezoekers. Op deze manier kan er in een intieme en gezellige setting genoten worden van theater, muziek, optredens.

(2/3)
Daarnaast ontstaat er extra ruimte voor repetities van koren en orkesten die momenteel op hun huidige locatie niet terecht kunnen. Wij denken door deze aanpassing nog meer inwoners van Etten-Leur op een veilige manier te kunnen ontvangen en met taal, kunst en cultuur voor geluk en verbinding te kunnen zorgen, aldus Hilda Vliegenthart, directeur-bestuurder.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…