NIEUWE NOBELAER ZORGT VOOR LICHTPUNTJES.

De nieuwste coronamaatregelen zorgen ervoor dat ook Nieuwe Nobelaer tot en met dinsdag 19 januari de deuren voor publiek moet sluiten. Desondanks blijft het cultuurcentrum geloven in de verbindende en inspirerende kracht van literatuur, kunst en educatie. Daarom worden lessen waar mogelijk online gegeven, is de afhaal bibliotheek geopend en worden voor januari alweer nieuwe onlineactiviteiten en lichtpuntjes gepland.
(1/3)
Vanaf woensdag 16 december kunnen bibliotheekleden op werkdagen tussen 10:00 en 12:00 uur bellen met telefoon 076-504 52 00 om maximaal 3 titels te reserveren. Deze boeken kunnen indien beschikbaar de dag daarna afgehaald worden tussen 09:00 en 13:00 uur bij de hoofdingang van Nieuwe Nobelaer. Indien de titels niet beschikbaar zijn, dan zoekt het bibliotheekteam 3 andere mooie boeken uit. www.nieuwenobelaer.nl/afhaalbieb. (2/3)
Alle lessen & cursussen komen in de periode tot en met 19 januari a.s. te vervallen met uitzondering van de individuele muzieklessen en de danslessen voor leerlingen vanaf 12 jaar & volwassenen. Dankzij de tomeloze enthousiaste inzet van de docenten kunnen leerlingen en cursisten van deze afdelingen per direct hun lessen online volgen. Zo lopen ze geen leerachterstand op.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…