Nieuwe single Sprundelse Anita

SPRUNDEL -Want als je lacht, is de titel van de nieuwe single van de Sprundelse zangeres Anita (v.d. Rapsodies ) het lied geschreven door Anita zelf gaat over hoe mooi het is om oma te zijn. En hoe leuk dat is weet ze uit ervaring want ze is zelf al oma van 3 kleinkinderen. Het kon dan ook niet uitblijven om daar een lied over te maken. Anita die de meeste liedjes zelf schrijft gaan meestal over de dingen in het leven die zijzelf of anderen mee maken. Nu ze zelf oma is en regelmatig op de kleintjes past geniet ze daar enorm van en dat straalt er ook vanaf in de bijpassende clip. Tekst en muziek is geschreven door Anita. Laurens van Wessel van Studio69 is maakte er een mooi arrangement en orkestband van.

De opnames van de clip zijn gemaakt door Joris Wijnen en is opgenomen in de speeltuin van de Brasserie de Pastorie en Landgoed de Pannenhoef. De single komt weer uit onder het VNC label van Johan Hense. De release van de single en clip is vrijdag 12 april.

Fanreis
De jaarlijkse fanreis gaat dit jaar naar Ellenz-Polterdorf aan de moezel. Er zijn nog enkele kamers beschikbaar. Vertrek 14 juni vanuit Sprundel en terug zondag 16 juni
Voor info 0610922414 of w.christianen@hetnet.nl

Het bericht Nieuwe single Sprundelse Anita verscheen eerst op TV Krant West Brabant.

Bron: TV Krant website

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Vrijheid Featuring Adizia - Het Leven

Laden...

Laden

Laden…