NIEUWS UIT DE GEMEENTE RUCPHEN

  • Andere tijden ophalen oud papier. In april wordt het oud papier overdag opgehaald in plaats van ’s avonds. Hierdoor schuift de ophaaldag één dag op. Zo verandert de avondroute van woensdag 15 april naar donderdag 16 april overdag. De papierinzameling van zaterdag 18 april blijft zoals u gewend bent. Kijk op Mijnafvalwijzer.nl of op de Afvalwijzer app voor de juiste ophaaldag op uw adres. Mis de vuilniswagen niet! Zet uw oud papier uiterlijk om 7.30 uur klaar op uw vaste aanbiedplaats.
  • Bereikbaarheid algemene begraafplaats St. Willebord. De werkzaamheden in de Kaaistraat zijn momenteel zo ver gevorderd dat de algemene begraafplaats van St. Willebrord vanuit St. Willebrord weer bereikbaar is.
  • De vastgestelde besluitenlijst van het college (van 23 maart 2020) staat op http://www.rucphen.nl/College/Besluitenlijsten. Als u de lijst liever op het gemeentehuis inziet, kunt u zich melden bij de receptie.
  • De geplande reguliere commissievergaderingen van 14, 15 en 16 april in de raadzaal komen te vervallen. Voor de commissies MA en EROM zijn er geen agendapunten. De commissie ABM van 16 april wordt schriftelijk afgedaan. De stukken kunt u inzien en downloaden via www.rucphen.nl/raadsinformatie. De belangrijkste onderwerpen zijn: raadsvoorstel Herziening Algemene Plaatselijke Verordening en rapportage Rekenkamercommissie over Burgerparticipatie en Overheidsparticpatie.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…