ONLINE INFORMATIEBIJEENKOMST FOTOGRAFIE.

Bibliotheek West-Brabant organiseert dinsdag 29 dec. van 19:30 tot 20:30 uur een online informatiebijeenkomst. Fotografie met je smartphone door foto graaf Nick Franken. De webinar is geknipt voor mensen die regelmatig foto’s met hun smartphone maken, maar er graag meer uit willen halen. Hij deelt slimme tips & trics om de mooiste foto’s te maken: hoe kunnen de deelnemers het verhaal van hun foto beter vertellen.
(1/3)
Dit heeft alles te maken met anders kijken, belichting, compositie, kader, perspectief en scherpte/diepte. Hij laat ook zien hoe zij met handige apps hun foto’s kunnen (na) bewerken. De webinar is geschikt voor iedereen met een telefoon. Aan het einde van de webinar krijgen de deelnemers een huiswerkopdracht om het geleerde in de praktijk te brengen.

(2/3)
Dinsdag 19 januari 2021 is er van 19:30 tot 20:30 uur het moment waarop de deelnemers hun werk kunnen laten zien en informeel met elkaar kunnen praten over wat zij geleerd hebben. Er is volop ruimte om vragen te stellen. Nick Franken is portret- en reclamefotograaf en art-director in binnen- en buitenland. Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht via
www.bibliotheekwb.nl

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…