OPENBARE VERGADERING WOENSDAG 27 JANUARI.

De secretaris-directeur van waterschap Brabantse Delta maakt bekend: dat de volgende openbare vergadering van het algemeen bestuur digitaal plaatsvindt op woensdag 27 januari 2021 van 19.00 tot 22.30 uur. De openbare vergadering start om 19.00 uur en is digitaal te volgen via https://wbd.notubiz.nl/live

(1/3)
De vergaderstukken liggen van 13 tot en met 27 januari 2021 ter inzage op het Hof van Bouvigne (Bouvignelaan 5 te Breda). De stukken zijn in te zien van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur. De volledige agenda en bijbehorende vergaderstukken zijn ook in te zien op en te downloaden van de website www.brabantsedelta.nl/vergaderstukken.

(2/3)
Een verzoek om van het spreekrecht gebruik te maken, over algemene waterschapszaken of onderwerpen die op de agenda staan, moet voor het begin van de vergadering gemeld worden bij de secretaris directeur via e.pompe@brabantsedelta.nl onder vermelding van het punt of de punten waarover men het woord wil voeren. De inspreker wordt uitgenodigd om digitaal tijdens deze vergadering het woord te doen.
Bron: Brabantse Delta. (3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…