OPENING OPEN MONUMENTENDAG EN CULTUURMAAND.

Op vrijdag 11 september geeft wethouder Hans Wierikx het startteken voor de Halderbergse Cultuurmaand en de Open Monumentendag met als thema ‘Leermonumenten’. Dit gebeurt om 10.30 uur op de cour van Saint-Louis in Oudenbosch.

(1/3)
De opening van de Halderbergse Cultuurmaand vindt dit jaar plaats tijdens de Open Monumenten Klassendag. Op deze dag bezoeken ruim 300 leerlingen van de groepen 7/8 van de Halderbergse basisscholen een monumentaal pand. De leerlingen van Unit 3 (groep 8) van Sterrenschool de Schittering openen samen wethouder Hans Wierikx de Open Monumentendag en de Cultuurmaand op bijzondere wijze om 10.30 uur.
(2/3)
De opening vindt plaats in samenwerking met de gidsen van Saint-Louis en Thomashuis Oudenbosch. De vrijdag voorafgaand aan de Open Monumentendagen vindt de Open Monumenten Klassendag plaats. Negen Halderbergse basisscholen doen hieraan mee. De monumenten die worden bezocht, zijn: de Basiliek, het Arboretum en Thomashuis/SaintLouis in Oudenbosch, de Meeshoeve in Oud Gastel en centrum Bovendonk in Hoeven. (3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Rene Becker - Onvergetelijk

Laden...

Laden

Laden…