ORANJE FONDS KANSHEBBERS APPELTJES VAN ORANJE.

Het Oranje Fonds is gestart met de zoektocht naar bijzondere projecten uit Rucphen die kans maken op een Appeltje van Oranje 2021. Dit jaar is het thema Mentale Kracht en staan de prijzen in het teken van projecten die ervoor zorgen dat mensen die het mentaal niet gemakkelijk hebben, zich weer goed voelen. Projecten uit Rucphen die aansluiten op het thema kunnen zich tot en met 1 november aanmelden via oranjefonds.nl/appeltjes.
(1/3)
Drie initiatieven krijgen in juni een Appeltje van Oranje uit handen van Koningin Máxima. Het kan iedereen overkomen: dat je mentale gezondheid je belemmert om volledig mee te doen in de samenleving. Bijvoorbeeld omdat je je depressief voelt, een eetstoornis of dwangneurose hebt of kampt met paniekaanvallen. Dit kan van tijdelijke aard zijn of iets waar je je leven lang mee te maken hebt.
(2/3)
Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit inspiratie, advies, kennis en geld. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…