OUD IQ LID ARNOLD VERKOUTEREN.

Grotere plannen lagen klaar, en de mannen van het IQ Aamoei-nieke van Roosendaol hadden al hun vrouwen zover dat de er dit op 2e kerstdag toch écht even tussenuit moesten. Immers een oud IQ-lid die ook nog eens Gouden Bolhoed drager is die moet en zal in het zonnetje gezet worden op zijn honderdste verjaardag.

(1/3)
En zo togen de huidige en oud-voorzitter van het IQ Aarmoei-nieke (Eric & Carel) om 12.00 uur op 2e kerstdag voorzien van het IQ-vaandel en een enorme foto van het gehele Aarmoei-nieke richting de 100-jarige. In de korte toespraak werden de felicitaties namen het voltallige gezelschap overgebracht en ontving Arnold een gouden Mirliton. Arnold was IQ-lid van het eerste uur en drager van de 9e gouden bolhoed.
(2/3)
Vandaag verstek laten gaan was absoluut geen optie. Het is momenteel zoals het is, maar dat betekend niet dat we niets konden doen. Immers een Gouden Bolhoed drager die zijn 100e verjaardag viert, dat kan toch niet voorbijgaan zonder een aubade van het IQ Aarmoei-nieke?” Van Harte gefeliciteerd met uw 100-jarige verjaardag en nog vele jaren in goede gezondheid.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…