OVERHEID BIEDT GRATIS ONLINE SCHOLING AAN.

Vanaf dinsdag 1 december zijn er voor iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd gratis cursussen en trainingen beschikbaar, deze zijn gericht op het versterken en verbeteren van vaardigheden. Daarnaast kan de cursus of opleiding ook een eerste stap zijn richting omscholing naar een ander beroep of andere loopbaan met betere arbeidsmarktkansen.

(1/3)
Zeker in tijden van corona verandert de arbeidsmarkt en is het belangrijk je te blijven updaten. Iedereen kan dankzij de subsidieregeling van NL leert door gebruik maken van het kosteloze scholingsaanbod. Het maakt daarbij niet uit of je werkt met een vast of flexcontract, zelfstandig onderneemt of tijdelijk niet werkt, aan de start staat van je carrière of al richting je pensioen gaat.

(2/3)
Kijk op hoewerktnederland.nl/online-scholing voor meer informatie en het aanbod. Om een cursus of training te volgen, kunnen deelnemers zich aan melden bij één van de opleiders die een subsidie heeft gekregen. De opleider handelt verder de administratie en kosten af. Een centraal overzicht van het totale aanbod aan opleidingen en trainingen is vindjeupdate.hoewerktnederland.nl.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…