Pieten tijdens decembereditie Willebrordse vlooienmarkt

St. Willebrord – Zondag 1 december wordt gemeenschapshuis De Lanteern voor de derde keer omgetoverd tot de grootste, gezelligste en leukste vlooienmarkt van St. Willebrord. In meerdere ruimtes, inclusief de grote zaal en de foyer, zijn deze keer zo’n dertig kramen te vinden. Het moet een feest voor jong en oud worden, want er is voor iedereen wel wat te vinden. Over de prijs van de artikelen kan worden onderhandeld. Vrijwel nergens anders wordt zoveel voor zo weinig aangeboden. En zoals iedereen wel weet: Vintage is weer helemaal terug van weggeweest: het is milieubewust en beter voor uw portemonnee.

Pieten
En speciaal voor deze editie stuurt Sint een paar Pieten om pepernoten uit te delen aan de kinderen.

Organisatie vlooienmarkt
De markt wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd en de organisatie heeft alles tot in de puntjes voorbereid. Omdat we niets aan het lot willen overlaten worden alle kramen al op tijd neergezet. Bezoekers kunnen zondag gratis parkeren rondom het gemeenschapshuis in de Dorpsstraat en omliggende straten.

Wat kun je verwachten?
Wij hopen natuurlijk dat er dit jaar leuke successen worden behaald door kopers en verkopers. Zo hoor je nog wel eens ‘dat er een schilderij is verkocht voor vijf euro en het later bij een tv programma vijfduizend euro waard bleek te zijn’ of dat er na afdingen, voor weinig geld verkochte spullen achteraf ‘een fortuin’ te hebben opgeleverd voor kopers. Maar ook over verkopers gaan verhalen zoals een familie die de hele zolder in hun kraam hadden gelegd en na de markt spoorslags naar een ver en zonnig vakantieland is vertrokken. Want daar gaat het natuurlijk om: dat verkopers al hun mooie spulletjes proberen te verkopen die al zo’n tijd op zolder of in de schuur liggen en er een leuk zakcentje aan over houden en dat de bezoekers heel blij worden met deze spullen.

Wanneer?
De Willebrordse Vlooienmarkt vindt plaats op zondag 1 december van 10:00 tot 15:00 uur.

Entree
Entree bedraagt € 2,50. Dit is inclusief koffie of thee in onze foyer.

Kraam huren
Hebt u op het laatste moment toch nog zin om zelf een kraam te huren? Dat kan, er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Een stand huren? Neem dan contact op via het formulier op www.skw-willebrord.nl/inschrijfformulier-vlooienmarkt of bel naar 0165-382345.

Opbrengst gaat naar activiteiten SKW
De opbrengst van de Willebrordse Vlooienmarkt komt ten goede van het sociaal cultureel werk in St. Willebrord.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…