PLAN VOOR 12 WONINGEN PASTORIETUIN STAMPERSGAT.

Wethouder Hans Wierikx van gemeente Halderberge en Peter Jakobs van JAWEL Bouw hebben een realisatieovereenkomst getekend voor de bouw van 12 koopwoningen op de locatie van de voormalige pastorietuin achter plan Rebus in Stampersgat. JAWEL Bouw wil nog dit jaar de aanvraag voor een omgevingsvergunning indienen.

(1/3)
Wethouder Wierikx is verheugd met dit plan. Er is in Stampersgat grote behoefte aan betaalbare woningen voor starters en senioren. Deze overeenkomst is een mooie stap voor Stampersgat en komt de leef baarheid van het dorp ten goede. De verkoop start eind 1e kwartaal 2021 gepland via Sweere makelaardij. Bij een succesvolle verkoop wordt half 2021 gestart met het bouwrijp maken van de locatie.
(2/3)
Het is een plan van 12 koopwoningen met een oppervlakte van circa 65 m2. Bij 6 woningen kunnen bewoners kiezen voor een opbouw waarmee de woningen circa 100 m2 groot worden. De woningen beschikken over badkamer en slaapkamer op de begane grond. Het wordt een hofje in een groene omgeving met twee water bergingsvijvers, voldoende openbare parkeerplaatsen en een wandelpad richting de Havenstraat.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Twice As Much - Sittin' On A Fence

Laden...

Laden

Laden…