PLAN VOOR AANPAK WINKELPASSAGE WAGENHOEK.

In de winkelpassage De Wagenhoek in Oudenbosch staan al jaren veel winkelruimten leeg. De eigenaar heeft bij de gemeente Halderberge een initiatief ingediend om te komen tot een nieuwe invulling met 17 appartementen op de verdieping en het invullen van winkelruimten op de begane grond. Het college is in principe met deze plannen akkoord gegaan. De plannen worden nu verder uitgewerkt.
(1/3)
Thomas Melisse, wethouder economie: “Ik ben ontzettend blij met het plan wat de eigenaar van de Wagenhoek heeft ingediend. De leegstand van deze winkelpassage is veel mensen een doorn in het oog. Als dit plan doorgaat, dan draagt het bij aan het versterken van het winkelgebied in Oudenbosch. Dit is onderdeel van de actiekaart Oudenbosch. Een resultaat om trots op te zijn.

(2/3)
Jan Mollen, wethouder openbare ruimte: “Met dit prachtige plan voor de Wagenhoek wordt er een impuls gegeven aan het centrum van Oudenbosch. Het is voor omwonenden belangrijk dat we een oplossing vinden voor het parkeren en dat het pand een goede uitstraling krijgt. Daarom nodigt de initiatiefnemer de omwonenden binnenkort uit voor een gesprek”.

Bron: gemeente Halderberge.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…