POLITIE HOUDT DRIE MINDERJARIGE VERDACHTEN AAN.

Politiemensen hebben dinsdagochtend 24 november 2020 in alle vroegte in Zevenbergen en Klundert in totaal drie minderjarige jongens aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een poging gewapende overval op een supermarkt in Zevenbergen. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Klundert en twee jongens uit Zevenbergen van 16 en 17 jaar oud.

(1/3)
Het drietal wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een poging gewapende overval op een supermarkt aan de Zuidhaven in Zevenbergen op woensdagavond 4 november. De politie deed in deze zaak op vrijdag 6 november een getuigenoproep. Op woensdagavond 4 november, rond 20.55 uur net voor het sluiten van de winkel, kwamen drie daders de winkel binnen en eisten geld.

(2/3)
Eén van de jongens bedreigde de medewerkster van de winkel daarbij met een vuurwapen. Toen de vrouw hard begon te schreeuwen, ging het drietal er zonder buit rennend vandoor in de richting van de Molenstraat. De politie stelde een uitgebreid onderzoek in naar de overval. Dit onderzoek heeft geleid tot de aanhouding van de drie minderjarige verdachten. Ze zijn voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet.
Bron: politie Zeeland-West-Brabant. (3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…