POLITIE ZOEKT GETUIGEN VAN BEROVING IN ROOSENDAAL.

De politie zoekt getuigen van een beroving die maandagavond 23 november 2020 rond 18.20 uur zou hebben plaatsgevonden op de Rucphensebaan in Roosendaal. Een 24-jarige man uit Duitsland zou daar door drie hem onbekende mannen zijn beroofd.
Het slachtoffer geeft aan dat hij, terwijl hij een plas stond te doen, is geslagen en geschopt door drie hem onbekende mannen.

(1/3)
Eén van die mannen zou hem bovendien hebben bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De mannen zouden onder andere de portemonnee van hun slachtoffer hebben buitgemaakt. Het slachtoffer is tijdens de beroving gewond geraakt en is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Dit onderzoek wordt vandaag voortgezet.

(2/3)
Was u maandagavond 23 november tussen 17:30 en 18:30 uur in de omgeving van het winkelcentrum gelegen aan de Ruchpensebaan in Roosendaal en is u daar iets opgevallen? Dan komt het onderzoeksteam graag met u in contact. Was u wellicht getuige of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor dit onderzoek? Bel dan 0900 8844 of anoniem naar 0800 7000.
Bron: politie Zeeland-West-Brabant.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…