PREMIÉRE DOCUMANTAIRE SDW & OMROEP BRABANT.

Het afgelopen jaar maakten Omroep Brabant en SDW samen een achtdelige documentaire: ‘Wat kan je wél?!’ Voor deze serie werden zeven cliënten van SDW een jaar lang gevolgd bij het verwezenlijken van hun dromen en ambities. Een uniek kijkje in de levens van mensen met een verstandelijke beperking en wat ze – met een beetje hulp – wél kunnen. Op maandag 7 december de online première van deze documentaire.
(1/3)
SDW ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand op gebied van wonen, leven, leren en werken. Zij willen hun zelfstandigheid en talenten ontwikkelen en de vrijwilligers en professionals van SDW ondersteunen daarbij. Zo kunnen deze kwetsbare burgers meedraaien in de maatschappij en leven zoals zij dat willen.

(2/3)
Programma 7 december
12.30 – 13.00 uur rode loper hoofdrolspelers, fotomoment (locatie: Bovendonk 9, Roosendaal) 13.00 – 13.30 uur gelegenheid tot kort interview met de hoofdrolspelers (locatie: Bovendonk 9, Roosendaal). 14.00 – 15.00 uur online livestream met exclusieve preview van de eerste aflevering.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…