PREMIÉRE SDW & OMROEP BRABANT WAT KAN JE WEL.

Maandag 7 december was de feestelijke première van de documentaire reeks ‘Wat kan je wel!?’. Presentatrice Daisy Schalkens deed live verslag van deze première. De zeven cliënten van SDW schitterden niet alleen op de rode loper, maar ook op het witte doek. Deze documentaire geeft een uniek inkijkje in het leven van zeven cliënten van SDW. Aanstaande donderdag om 17.50 uur gaat de serie in première bij Omroep Brabant.
(1/3)
SDW is een zorgorganisatie in West-Brabant en biedt ondersteuning aan, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Met deze documentaire wil SDW laten zien, wat ze wél kunnen. Want met een hoop moed en hulp, kun je ver komen. De zeven cliënten die gevolgd zijn, hebben ieder een eigen verhaal. Dit leverde prachtige beelden op vol.

(2/3)
In de documentaire zien we Gert Willem (49), Moeder Mila (29) , Alex (26) George (80), Co (24), Nelly (30) en Monique (52). Kijk op www.sdw.nl/watkanjewel voor meer informatie over deze bijzondere documentaire en maak alvast kennis met de hoofdrolspelers. De reeks bestaat uit acht afleveringen. Ze worden vanaf 10 december iedere donderdagavond om 17.50 uur uitgezonden op Omroep Brabant en de afleveringen worden ieder uur herhaald. (3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Cashmere - Love's What I Want

Laden...

Laden

Laden…