R.K.S.V. Rood-Wit uit St. Willebrord wint 6.251 euro in SBS6-programma Echt Waar?!

Kickstarter voor aanleg LED-verlichting langs de voetbalvelden
Amsterdam, 25 september 2019 – R.K.S.V. Rood-Wit W uit Sint Willebrord heeft in het televisieprogramma Echt Waar?!, dat afgelopen zaterdag werd uitgezonden op SBS6, 6.251 euro in de wacht gesleept voor haar club. Na een spannende strijd wist de voetbalclub die is aangesloten bij de VriendenLoterij, 6.251 euro van de totale prijzenpot van 50.000 euro te claimen voor LED-verlichting langs de sportvelden.

Johan Bulkmans, penningmeester van R.K.S.V. Rood-Wit W: “Super! Dit bedrag gaan we gebruiken voor het verduurzamen van ons sportpark. Het eerste wat op ons lijstje staat, is het aanleggen van LED-verlichting langs de velden.”

Echt Waar?!
In Echt Waar?! leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi steeds twee verhalen of stellingen voor. Het is aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet, om daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen voor de club, vereniging of stichting waarvoor ze spelen. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Versteegh.

In Echt Waar?! spelen clubs, verenigingen en stichtingen mee die zijn aangesloten bij de VriendenLoterij. In het programma wordt bovendien elke week de Club van de Week bekendgemaakt. Deze club, stichting of vereniging krijgt van de VriendenLoterij 10.000 euro om een maatschappelijk project te realiseren. Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De actie loopt nog tot het einde van het jaar.

Echt Waar?! is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties. Het programma wordt wekelijks op zaterdag om 21.30 uur uitgezonden bij SBS6.

Structurele financiële steun vanuit de VriendenLoterij
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, vereniging en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich melden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Jannes - Liefde Is Meer Dan Alleen ''N Woord

Laden...

Laden

Laden…