RIJDEN ONDER INVLOED BLIJFT GEVAARLIJK.

Nog steeds stappen in Nederland veel automobilisten met te veel alcohol op achter het stuur, ook onder beginnende bestuurders. Uit een onderzoek dat TeamAlert vorig jaar deed bleek dat één op de vijf mannelijke beginnende bestuurders wel eens autoreed met meer alcohol op dan wettelijk is toegestaan. Dit gebeurde het vaakst na een bezoek aan vrienden of na een feestdag, zoals Kerstmis of Oud en Nieuw.
(1/3)
Ook al zijn de feestdagen dit jaar anders dan andere jaren, is het nog steeds mogelijk om in kleine kring op visite te gaan bij vrienden en familie. Een goede manier om hierna veilig thuis te komen is het aanwijzen van de BOB, die op de avond nuchter blijft en de anderen veilig thuisbrengt. Om aandacht te vragen voor de nuchtere bestuurder, start TeamAlert vandaag met de BOB-campagne.

(2/3)
TeamAlert vindt het belangrijk dat jongeren onderling goede afspraken maken over wie de BOB is. Zo kan iedereen veilig thuis worden gebracht tijdens de feestdagen. Daarom wil TeamAlert de BOB en zijn vrienden belonen met een nieuwe winactie. Laat aan ons weten waarom jouw BOB een extraatje verdiend en maak kans op een Fitbit voor jou en je BOB. Zo gaan jullie fit en veilig het nieuwe jaar in.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…