ROMMEL- SNUFFELMARKT VRIENDEN VAN KERKAKKERS RUCPHEN

Eindelijk, we kunnen weer de traditie voortzetten dus houden de Vrienden Van Kerkakkers weer een Rommel- / Snuffel-/ Boekenmarkt. Deze wordt gehouden op zaterdag 14 mei a.s. in Centrum voor Wonen en Zorg Kerkakkers, aan de Burgemeester Voetenstraat 29 te Rucphen. De tijd is van 9.30 u tot 14.00 uur. We zijn overdonderd door de aanlevering van heel mooie spullen zoals een kinderstoel, een Maxi Cosi kinderzitje voor de auto, wandklokken, kinderskateboards, staande schemerlampen, broodmachine en zo kunnen we wel doorgaan. Deze keer zijn er ook veel CD’s, puzzels en boeken met als hoogtepunt de erfenis van enige schitterende kunstboeken, dit op de afdeling boekenmarkt.

Wie zijn de Vrienden Van Kerkakkers ? Dit zijn enige zeer betrokken mensen die op wat voor manier dan ook geld probeert te genereren voor het welzijn van de bewoners van Kerkakkers. Zeker de omgeving waar de bewoners zich kunnen begeven heeft altijd een speciale plek, zie o.a. de renovatie van de tuin, waar ze nu enorm kunnen genieten van de bloemenpracht.

Een van die activiteiten is de jaarlijkse markt.

Ook in de herfsttijd zullen we weer een markt organiseren met als belangrijkste item, Kerstsfeer !

Omdat het een activiteit betreft in een woonzorgcentrum, denk dan aan de gezondheidsnormen ten opzichte van de bewoners.

Welkom op deze markt !!

Vrienden Van Kerkakkers .

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…