RUIM 100 DEELNEMERS HALEN VEEL GELD OP TIJDENS RUN FOR KIKA MARATHON VELUWE.

Het evenement waar we lang naar uit hebben gekeken was daar: de eerste editie van Run for KiKa Marathon Veluwe! Ruim 100 deelnemers hebben een hele of halve marathon gelopen voor kinderen met kanker. Samen haalden ze maar liefst € 164.114,- op voor onderzoek naar kinderkanker! 

Na lang wachten en trainen stonden de deelnemers afgelopen zondag aan de start in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. De deelnemers werden tijdens het lopen van de (halve) marathon verrast met alles wat de Veluwe te bieden heeft: glooiende landschappen, prachtige zandpaden, verharde bospaden en hier en daar een heuvelachtig parcours. Een waanzinnige uitdaging waarbij niets te gek was voor de deelnemers. “Ondanks de kou genoten de KiKa-lopers evengoed van één van de mooiste en veelzijdige natuurgebieden van Nederland: de Veluwe!”, aldus organisator Daphne Dopheide.
Het Nederlands Openluchtmuseum kleurde KiKa-oranje en was een unieke locatie voor de deelnemers om aan hun uitdaging te beginnen. Door de veelzijdigheid aan natuur en prachtige omgeving was de Veluwe dé perfecte locatie om de KiKa-lopers een geweldige sportieve uitdaging te bieden.

Op naar de volgende marathons in 2022

Wil jij je ook inzetten voor KiKa? Voor 2022 zijn er nog startbewijzen beschikbaar voor de marathons van Berlijn, Chicago, Amsterdam & Valencia. Er is geen betere motivatie dan meedoen met een (halve) marathon voor kinderen met kanker. Ga de sportieve uitdaging aan en haal geld op voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden naar kinderkanker. Jij traint en haalt sponsorgeld op voor KiKa, wij regelen de rest. Natuurlijk steunen we je in de voorbereiding met trainingen, bijeenkomsten en sponsortips. Samen gaan we voor 100% genezing van kinderkanker.

Voor meer informatie kijk je op; https://www.runforkikamarathon.nl.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

woensdag 24 juli 2024

Last on air:
10:06 J-Jingle with Uuropener goedemorgen altijd nieuws altijd muziek (00:12)
10:20 Dijk with Ik Kan Het Niet Alleen (03:54)
10:31 Blof with Alles Is Liefde (03:26)

Now on air:

with

Next on air:
10:34 Freddy Breck with Rote Rosen (02:45)
10:37 Jannes with Zeg Het Mij Nog Maar 'N Keer (03:09)
10:40 J-Jingle with Sweeper radio Rucphen doorstart 2 (00:02)

Laden...

Laden

Laden…