RUN FOR KIKA MARATHON FANTASTISCHE EVENEMENT.

De eerste editie van de gloednieuwe Run for KiKa Marathon in Texel, oorspronkelijk gepland op 28 november 2020 is wegens corona verplaatst naar 17 april 2021. Meer dan 130 enthousiaste deelnemers reizen in april af naar Texel voor een halve of een hele marathon voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Info: www.runforkikamarathon.nl/texel-marathon-2021

(1/3)
Wij waarderen het enorm dat onze KiKa-runners zo begripvol waren en meteen hun plannen gingen maken voor de editie in het voorjaar van 2021”, aldus Daphne Dopheide namens de organisatie. De inschrijving staat nog steeds open, dus dit is een unieke kans om met ons mee af te reizen naar Texel en je in te zetten voor KiKa! We verwelkomen we je graag.

(2/3)
Stichting Kinderen Kankervrij zet zich op allerlei manieren in om geld in te zamelen voor het ontwikkelen van betere behandelmethoden voor kinderkanker, gericht op meer genezing, minder pijn tijdens behandelingen en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Op dit moment geneest 75% van alle kinderen met kanker. Het is onze ambitieuze doelstelling om 95% van de kinderen met kanker te genezen.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…