RUN FOR KIKA.

Run for KiKa kijkt terug op een zeer geslaagde editie. 1020 KiKa-runners stonden vandaag aan de start, klaar om flink wat kilometers af te leggen. Vanuit huis of 10 exclusieve locaties in Nederland renden de deelnemers zich in het zweet voor kinderen met kanker. En met succes! Ruim €80.000,- werd er opgehaald voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

(1/3)
Zij deden het weer, aldus Nikki Wester namens de organisatie. Na 2 succesvolle Run for KiKa edities eerder zijn wij zeer tevreden over deze editie. Vele bekende deelnemers, maar ook nieuwe gezichten renden vandaag mee. Wester: &quote;Onze runners blijven zich onvoorwaardelijk inzetten voor KiKa. Fantastisch om te zien dat onze KiKa-community zo loyaal is én nieuwe deelnemers heeft verwelkomd.
(2/3)
Het doel van Run for KiKa is helder: zoveel mogelijk geld ophalen in de strijd tegen kinderkanker. Kinderkanker gaat namelijk niet in quarantaine. Nog altijd sterft 1 op de 4 kinderen met diagnose kanker. &quote;Het blijft daarom zo belangrijk dat we ons samen blijven inzetten voor kinderen met kanker. Het is een bittere noodzaak, want het genezingspercentage móét omhoog ,sluit Wester af.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Rene Le Blanc - Mijn Sexy Lady

Laden...

Laden

Laden…