SINTERKLAAS BEZOEKT HALDERBERGE DIT JAAR DIGITAAL.

Door corona is het dit jaar niet mogelijk om Sinterklaas veilig te verwelkomen met een ouderwetse intocht in de vijf kernen. Om kinderen niet teleur te stellen, heeft de gemeente Halderberge samen met de vijf plaatselijke Sinterklaascomités een digitaal alternatief georganiseerd. Alle ouders/verzorgers van kinderen tot en met 8 jaar krijgen vanuit de gemeente begin volgende week een brief thuis waarin alles uitgelegd staat. (1/3)
Zowel het Sinterklaasjournaal als de film blijven van 12 november tot 5 december 2020 beschikbaar via de website, zodat alle ouders, verzorgers en opa’s en oma’s wanneer zij dat willen met hun (klein) kinderen het Sinterklaasjournaal en de intochtfilm kunnen zien. Alle kinderen die op een basisschool buiten onze gemeente zitten, kunnen de film via de computer thuis bekijken.

(2/3)
Op zondag 15 november verwelkomen we Sinterklaas in Halderberge via een intocht film. Ook deze film is te zien via www.sinterklaashalderberge.nl. Vanaf 12.45 uur zijn er via de website Sinterklaasliedjes te horen, is er een aftelklok te zien en kan de voorpret beginnen. Om 13.00 uur begint de film. Halderbergse basisscholen worden gevraagd dit Sinterklaasjournaal in de klas aan de kinderen te laten zien.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Jack Elmondo - Als Je Alles Had Geweten

Laden...

Laden

Laden…