SINTERKLAASFEEST BIJ DE MARKIEZATEN.

Een videoboodschap van Sinterklaas. Het verscheen ineens op de mobiele telefoon van de juf van dagcentrum De Markiezaten in Bergen op Zoom. Een video met een bericht voor de kinderen. Sinterklaas noemde hun namen, deelde complimenten uit en hij verwees naar een zak vol pakjes! De kinderen van de schoolvoorbereidende groep werden helemaal blij!

(1/3)
Na het buitenspelen bleek er een zak vol cadeautjes en een brief van Sinterklaas in de groepsruimte te staan! En ook aan de kinderen van de aanvangsgroep en structuurgroep was gedacht. Sinterklaas liedjes aan, pepernoten smikkelen, spelen met nepcadeautjes en ineens bleken er ook voor hen echte cadeautjes te zijn. Best spannend, maar samen met de juffen hebben zij alles uitgepakt en bewonderd.

(2/3)
Het Sinterklaasfeest is georganiseerd door Goodwill. Deze organisatie zet zich al 28 jaar in voor kinderen in een medisch kinderdagverblijf en sinds vorig jaar ook voor mensen in een dementie zorg centrum. Onder het motto “geef kleur aan de zorg” vindt elke maand een Goodwill Day plaats: een dagje uit of nieuw materiaal speciaal voor een locatie. Dit en ook het Sinterklaasfeest zijn mogelijk gemaakt door betrokken ondernemers.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

James Darren - Goodbye Cruel World

Laden...

Laden

Laden…