Spreekuur digitale zaken van WijZijn Rucphen voortaan op afspraak

Het spreekuur digitale zaken in Rucphen is per 1 september 2018 op afspraak in plaats van een inloopspreekuur. Het inloopspreekuur op dinsdagochtend aan de Kozijnenhoek 80 komt hiermee te vervallen.

Als inwoner van de gemeente Rucphen kunt u voortaan via het algemene telefoonnummer van WijZijn Traverse Groep 0164 – 237 056 contact opnemen voor het maken van een afspraak. Een deskundige vrijwilliger maakt tijd voor u op een moment dat het u uitkomt.

Hiermee vergroot WijZijn Rucphen haar service aan mensen die een vraag hebben op het gebied van digitale zaken, bijvoorbeeld voor mensen die geen computer hebben of nooit geleerd hebben met een computer om te gaan.

Hulp bij online zaken
U kunt een afspraak maken als u bijvoorbeeld een DigiD, zorg- en huurtoeslag of kindgebonden budget wilt aanvragen. Ook voor hulp bij internetbankieren, online aanvragen van verzekeringen, inloggen bij MijnOverheid.nl of eenvoudige computerinstructie kunt u bij WijZijn Rucphen terecht.

 

 

 

 

 

Noot voor de redactie: voor meer informatie over deze of andere diensten van WijZijn Rucphen kunt u contact opnemen met teamrucphen@wijzijntraversegroep.nl of via 0164 – 237 056.

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Next on air:

Laden...

Laden

Laden…