START CAMPAGNE MELD MISDAAD ANONIEM.

Drugscriminelen hebben hun weg naar West-Brabant gevonden. In 2019 werd er beslag gelegd op een drugsboot in Moerdijk. In juni leidde stankoverlast naar een drugslaboratorium in Bergen op Zoom. En nog niet zo heel lang geleden stuitte de politie op martelkamers van criminelen in Wouwse Plantage. West Brabantse gemeenten slaan de handen ineen en starten een meldingsbereid heidcampagne tegen drugscriminaliteit.
(1/3)
Burgemeester Han van Midden reageert als voorzitter van het politiedistrict de Markiezaten: ‘We zien in West-Brabant, dat drugscriminaliteit toeneemt en extremer wordt. Inwoners zijn zich vaak onvoldoende bewust van de risico’s die dat met zich meebrengt. Ook kan het in een kleine gemeenschap knap lastig zijn om een melding over je buren te doen. Het anonieme meldpunt M. biedt dan uitkomst.

(2/3)
Meld Misdaad Anoniem: M.
Jaarlijks stuurt M. ruim 16.000 meldingen door naar de politie en andere partners, waarmee dagelijks zaken worden opgelost. Het meldpunt is onafhankelijk, dus niet van de politie. Tips en signalen worden anoniem gemeld via 0800-7000 of online in een beveiligde omgeving via meldmisdaadanoniem.nl.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…