STICHTING HOFLEVERANCIERS 45 JAAR.

Het Koninkrijk der Nederlanden omarmt ruim 700 hofleveranciers. De (minimaal) honderd jaar oude bedrijven overleefden de oorlog, natuurramp, financiële en coronacrisis. Vakmanschap, koppigheid en maatschappelijke betrokkenheid kenmerken de hofleverancier. Met een gemiddelde leeftijd van 217 jaar toont de hofleverancier zijn standvastigheid. Dit jaar bestaat de Stichting Hofleveranciers in Nederland 45 jaar.
(1/3)
Ter ere van dit jubileum brengt de stichting haar donateurs onder de aandacht met een vernieuwde website, een nieuw logo, een nieuw motto en nieuwe verhalen. In totaal zijn er 64 hofleveranciers in Noord-Brabant. De Koning kan het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ toekennen aan kleine en middelgrote ondernemingen.

(2/3)
Zij moeten een vooraanstaande plaats innemen in hun regio en daarnaast 100, 125 (of een veelvoud van 25) jaar bestaan of bij een bijzondere gebeurtenis. Zo’n predicaat moet je zien als een lintje voor een bedrijf. In dat proces worden het bedrijf en de bestuurders doorgelicht en uiteindelijk beslist de Koning of het bedrijf zichzelf Hofleverancier mag noemen. Ook moet de ontstaansgeschiedenis van het bedrijf duidelijk zijn.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…